#InspiritB2utyKissMe
post 6 - # cool blog (!)
Sunday, 9 October 2011 , 6:24 pm , 2 kawaikochan



لسلام عليكم I ,

hey people .  wut r doing ? what ? reading book ? woot , rajinnye . haha , yoyo'e la tu aq . main teka aje . bosan la wei , korang TAK bosan ke ? x de bende nak bwat la ari ni , --' . bosan tahap CIPAN . btw , sedap tady aq minum air cool blog . korang pernah rase ? mesti lah penah kan ? cube korang tengok psot title tu , title dye ' cool blog (!) ' , kan ? korang mesti igt cool blog tu , umm , macam blog yang cool la . haha , wrong guessing la friends . cool blog tu , yg tady aq ckp tu la . nak tau lebeh tepat tgk gambar kat ats tu . yummy-2 . janagn jeles ye , hehe . eh , cube korang tgk balek gmbr kat ats tu , n focus kan mata korg kat tv at belakang tu . nampak TAK ? nampak ? ok good . cube korang teka , group ape n lagu ape yg tgh main kat tv tu ? sape dapat teka dye dapat ' present ' . cepat-2 teka . aq bagy mase 10 saat . 10 , 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1 , 0 . time's up . yeah , pandai la korang . team Super Junior , lagu A-CHA . good , hehe . tady kan aq cakap , sape dapat teka , dye dapat present rite ? now , present dye adalah ..... *sounds of drum .... tututututututututut . ucapan ' tahniah ' from me . hehe . aq dah tukar favicon aq . ok , aq tau korang cakap cam ni kan , ( eleh , dah tukar favicon pun nak kecoh , kite org pun bley tukar , lagy cantik daripada ko punye ) yelayela , aq tau la favicon aq x cantek . hehe , ;p . favicon aq ade huruf AD kan ? korang rase A tu for what and D tu for what ? cepat-2 teka , ni pun kalau betul , korang dapat ' gift ' . lagy bes daripada tady , faster . i give u all 3 sec . 3 , 2 , 1 . times up . so , what's the answer ? yeah , memang jenis pandai tahap GABAN la korang ni . A stands for my name , alis and D stands for my BF name , Donghae . ok , now time to  gift the present plak . hadiah adelah , ucapan ' congraz ' from me . see , aq x tipoo kan ? hadiah yg sekarang ni lagy best daripada hadiah yg first tady tu kan . hehe , Donghae hensem kan ? beeep , dah la x ya jawab . ok la , wanna out . nak g blogswimming lak then nak cekidout my fb . kalau aq rajin , malam ni aq wat entry lagy . tata , titi , tutu , assalamualaikum (:

Donghae , Donghae , Donghae , Donghae , Donghae ! SARANGHAE ! :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »