#InspiritB2utyKissMe
post 8 - # wooo , bestnye .
Tuesday, 11 October 2011 , 7:29 pm , 0 kawaikochan

لسلام عليكم I ,

HOII , comel kan DONGHAE ? ouh , biase . Boyfriend sape ? TAK payah puji-2 . menyampah ( cey , macam orang puji dye , orang puji DONGHAE aka pak we dye ) haha . overdose lak aq ni . yeah , tady EPOP aq dah sampai . korang dah beli dah EPOP ? cover depan dye gambar FT.ISLAND n cover belakang dye , TAK ingat la . hehe . dapat poster B1A4 and JYJ . calendar lak gambar U-KISS . yeah , sume kumpulan feveret aq . dalam EPOP kan ade lirik lagu kan ? lirik lagu lak , ade lagu ACHA , BE MINE n aq TAK ingat . hehe . kalau naktaubeli lah sendiri . TAK mahal pun . RM4.00 aje . ecey , haha . tady aq shopping nan kawan-2 aq yg preety - meety dekat PUSTAKA RAKYAT . k aq tau korang cakap ' cenggini ' . ' e'eley , PR aje un . orang , pegy lah MINES ke ALAMANDA ke PAVILION ke IKANO ke n wateva ke la ' . ok , aq tau la korang kaya . aq ni x sekaya korang . k , stop nonsense . kat PRtady kite org bli novel . 3 aje . x bnyk un . cuz novel tu TEBAL and MAHAL . sebbatu la kite org bli 3 je . pastu kite org bli buku tuk sumtink yg korang TAK perlu tahu . kite org bli macam-2 lagy la . mahal kowt , time nak dekat byr tu . baru aq ingat , ayah aq ade kat PR . then aq cakap kat dye org , ' wei , korang aq baru ingat , ayah aq ade kad PR la ' then amalin cakap ' la , asal TAK cakap awal-2 ?  nanti dpt discount 10% , bley bli novel lagy ' then aq jawab , standard la jwapan same ' LUPA ' . hehe . ok , aq beli novel yes boss , pergilah air mata n biarkan ia berlalu . tiga- tu best , sebab tu la aq bli . *sengal . ok la . bubye . wanna solat maghrib ni . dah masuk dah ni . korang pun stop la dulu surf internet . pegy la solat dulu . ( cey ttbe ALIM ) before that , korang blog - walking la ek kat sini . rugy kalau korang x BW at situ , jk . hehe . bubye , assalamualaikum :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »