#InspiritB2utyKissMe
Tutorial : kecikkan , replay , autoplay , transparent youtube
Wednesday, 26 October 2011 , 2:34 pm , 1 kawaikochan

لسلام عليكم I 


comel sesangat bf saye tu kan ? dye mnari dlm supergirl . hehe . oke la . today saye nak bwat tutorial . nak tau tutor ape ? // read the title please , then you will know it my dear . ok lah , jom start sekarang . 


1. Log in > Design > Add Gadget .
2. copy code bawah ni :-


YANG NI YANG TIDAK TRANSPARENT


<center><object width="160" height="25"><param name="movie" value="CODE YANG KORANG HIGHTLIGHTfs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&autoplay=1&loop=1" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="CODE YANG KORANG HIGHTLIGHTfs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&autoplay=1&loop=1" type="application/x-shockwave-flash" width="160" height="25" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
</center>
YANG INI YANG TRANSPARENT



<center><object width="160" height="25"><param name="movie" value="CODE YANG KORANG HIGHTLIGHTfs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xffffff&amp;color2=0xffffffrel=0&autoplay=1&loop=1" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="CODE YANG KORANG HIGHTLIGHTfs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xffffff&amp;color2=0xffffffrel=0&autoplay=1&loop=1" type="application/x-shockwave-flash" width="160" height="25" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
</center>

hey , korang tau x ' CODE YANG KORANG HIGHTLIGHT ' tu yang mane ? x tau ? hehe , sorry . sekarang saye bagi tau .

                   * click untuk tumbesaran

ahah , code yang saye hightlight tu la korang paste kat ' CODE YANG KORANG HIGHTLIGHT ' tu . korang tick kat kotak yg last skali tu aje tau . jgn tick bende alah yg laen . karang x jady kang .

NOTA COMEL 


123 : paste code yang yang korang hightlight tu k .
123 : size tu tukar aje la korang nak brape pun . tgk bawah ni kalau x tau .

                         
                     
                     



ahah , ade bnyk kan ?  mesti rambang kan mata korang ? ahahah , okeoke . kat bawah ni swidth n height youtube player tu .

A . WIDTH :  900     HEIGHT : 25
B . WIDTH : 300      HEIGHT : 25
C . WIDHT : 160      HEIGHT : 25
D . WIDTH :  60       HEIGHT : 25
E . WIDTH :  30       HEIGHT : 25

paham x ? paham kan ? goooooood , pandai la korang . hey , korang tau x . saye buat tutorial ni sambel layan conan kat tv . LAWAK seyh . haha . nak tau x kenape ? time tgh buat siasatan , tetibe Heiji Hattori n Kazuha datang . then Ran and Conan t'kejut la . time tu ayah Ran tgh tido lagy . tido ? haha , ye la kowt . kk , then tetibe ayah Ran bgn . dye pun t'kejut tgk heiji n Kazuha ade kat situ . kat situ ade sorang macek . Heiji panggel dye macek tua . then ayah Ran marah , dye cakap ' jangan la panggel macek tua , x sopan tahu x ' . then Heiji jawab , biarlah . dye mak saye . then , mak Heiji gelak . Ran , Conan n ayah Ran t'kejut . pastu , tetibe je Ran jerit , dye cakap ' TAKKK mungkin , kenape warna kulit x same ? awak hitam , mak awak putih ? ' then Heiji jawab , ' tu sebab saye dapat kulit ni dari atok saye !!!!! ' haha , serious saye cakap . memang FUNNY tahap cipan lorh . haha , kbye . nak lunch . Assalamualaikum :)

Credits ; Amylia , Sis Amalina , Hanis Hashim

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »