#InspiritB2utyKissMe
Tutorial : Link rainbow
Friday, 14 October 2011 , 10:48 pm , 0 kawaikochan
لسلام عليكم I ,


annyeong . hey , u all . comelkan orang dalam gambar kat atas ni ? yeah , DONGHAE memang comel . esok b'day dye . Saengil Chukka Hamnida . ok . now , saye nak buat tutorial . nak tau tutorial ape ? bace title kat atas tu ek wahai orang-2 yang comel skalian :)

1. Dashboard > Page Element > Add Gadget  > HTML/JAVASCRIPT .
2. Copy code yang saye bagy ni and then paste dekat HTML/JAVASCRIPT .



<script src=”http://fwzynn.googlepages.com/rainbow.user.js” type=”text/javascript”>
/***********************************************
* Script edited by Ynn Ainul at http://fwzynn.blogspot.com/
* Please keep this notice intact
***********************************************/
</script>

dah ? ok , tu je . bubye . nak out . nak mrajuk nan SARA RODZI ni . cuz g shopping kat MID tak ajak pun . assalamualaikum :'(

eh , nape saye gune saye ek ? hehe , plik . xpe-2 . start from today , saye dah TAK gune AKU lagy dah . kasar sangat kan ? saye x janji tau . mane tau nanti ade dalam mane-2 entry yg baru saye t'buat aq . then , korang cakap saye penipu cuz still pakai aq . kbye ! :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »