#InspiritB2utyKissMe
will miss u mummy (!)
Wednesday, 19 October 2011 , 10:38 pm , 0 kawaikochan
لسلام عليكم I ,


yea , i know she's damn cute . putih kan ? saye sayang dye sbgai kawan , walaupun saye x brape rpt sngt ngan dye . ok , now . korang dah bace dah title post kite tuk ari ni ? dah kan ? will miss u mummy (!) . wow , why saye cakap macam tu ? korang mesti nak tau kan ? korang arse kenape saye cakap macam tu ? mummy saya nak g haji ke ? ke nak g outstation sampai bertahun-2 ? haha , smua tekaan korg salah la . okeoke , yg saye ckp will miss u mummy ni bukan mummy btol asye la . mummy angkat . mummy angkat saye comel . but , umo kite org sbaye . tapy dye lagy tua dari saye ^^ . korang nak tau x sape mummy angkat saye yg comel lagy baek tu ? nak tau ? oke , saye bagy tau . name dye NURFATIN SAAIDAH ZAINAL . nak tengok gmbr dye x ? nak ? kat ats tu ka gmbr dye sayang oii , so cute rite ? hehe , nak tau x kenape saye ckp will miss u mummy ? cuz nanti dye nak pindah . pindah kat Gombak . sikit punye jauh kan kawan-2 ? sedey lorh , saye syg dye sbagai kawan n MUMMY saye walaupun saye x brape rapat ngan dye . actually , saye bwat post ni sebab nak minx maaf kat dye , kot-2 saye ade bwat salah kat dye slama ni .  sorry ek aten , kite minx maaf sesangat kalau selama ni kite ade bwat salah kat kamu   . kite sayang kamuu ! kite hope kamu maafkan kite . eh , korang mesti nak tau kan kenape dye jady mummy angkat saye ? xpe-2 nanti saye bagy tau dalam entry yg lain . ok la , bubye . wanna out . nak g lyn KPOP HITZ . assalamualaikum ^^





Aten , kite minx maaf skali lagy kalau kite ade bwat salah kat kamu . nanti kat Gombak jgn forget kite tau , jgn lupe roger kite tau . SAYANG KAMUU ! Aten comel ! :')

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »