#InspiritB2utyKissMe
6:14 pm
Thursday, 24 November 2011 , 6:46 pm , 0 kawaikochan

لسلام عليكم I ,


heyya there . boring tak ? boring kan ? -.- okeoke . aku baru aje habes edit blog zaza . nak tgk tak ? nak ? jomm , :)




itu dye . purple + gray . click gambar kalau nak pegy blog dye . okeyy . now , aku plek la . asal ramai sangat yg suke colour purple ? hmm , weird . okeoke , malas la nak pikir sebab dye . lagy un , biar je lah orang nak minat colour ape un . none of my bussiness :)


gosh , ayah aku bwat aku cuak kowt . ayah aku baru blek dari kerja . tetibe je bagy Samsung Galaxy kat aku . ayah aku cakap hadiah cuz dapat 5A . aku t'kejut gilee dooeee . but , aku tak amek un samsung galxy tu . cuz , aku plek . aku dapat 4A je . tetibe ayah aku cakap 5A . last kali baru ayah aku cakap . ' Abah gurau aje la , tu kawan abah punye . bukan abah punye ' lol --' . bikin alis cuak :d


hey , aku ingat nak edit blog orang . tak yah bayar . freeeee . nak tak ? kalau nak , cakap lah cepat . mybe aku akan amek 4 atau 5 orang yg t'pantas kowt . btw , korang mesti plek an asal aku nak bwat free ? korang mesti ingat aku tipu korang kan ? heh ! -..- . ikut skatii korang la nak piker pape un . yg aku tau , aku memang nak edit blog korang . IKHLAS


okeyyh , aku nak out . bubye . assalamualaikum . eh , jap . korang nmpk tak gmbr yg dekat ats tu . yg ' Your smile , make me melt ' yeahh , tu aku bwat sendiri . korang nak tak gmbr tu ? kalau nak , click aje gmbr tu . Nanti kluar la link dye ek . and , nah . aku bagy lagy satu . tak perluu credit k :)


okeey . kalau nak , click kat gmbr tu . then , nanti kuar la link dye . okeyy bye . assalamualaikum :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »