#InspiritB2utyKissMe
CINA ?
Wednesday, 30 November 2011 , 11:18 pm , 0 kawaikochan
لسلام عليكم I ,


♥ myungsoo ♥ 


Bosannye . Tak tau nak bwat ape . --' . Nak baca fanfic tak de mood . Nak edit blog , tak tau nak edit ape lagy . Nak layan korea un tak de mood . Nak bace novel lagy ar tak de mood --'


Tady Syaza datang rumah aku , hantar novel . yes !! finally , aku dapat balek novel M.A.I.D aku ! hoho , miss that novel . aku takut glerr kalau novel tu hilang . tsktsk . dah lah satu novel aku dah hilang . sadiss btoll T^T


Tady aku TERcall Ah Long . waaaa , banyakk cuakk loorrhh . lol . //kidding :D . haha . Sengal dorh tady hanis . --' . Dye suruh aku misscall dye . Then , aku un call la dye . Then , ade orang angkat . LOL . Suara dye sejibi macam orang cina . waaaaahhh , bikin alis cuakk --' . 

Dye : Hello
Aku : Hello
Dye : Sape ni ?
Aku : ahh , hurmm ..
Dye : Sape ni ?
Aku : hurmm , sorry wrong number

 Aku terus matikan ! then , aku tanye dye . wei , btol ke tu number ko . Dye cakap btol la . Asal ko call ah long ek ? Then , aku cakap la . Asal aku call , suare orang cina yg angkat ? then , dye cakap . Ko ade cakap ' sorry , wrong number ' kan tady ? then aku cakap la , a'ah . pastu dye cakap , huh . btol lah tu . tu number aku . lol --'


Yeay yeay , aku dah ade twitter //jakunkunoketinggalanzaman T^T . tak kesah lah korang nak cakap pape un . yang aku tau , aku dah ade twitter . haha XD . btw , sbenarnye aku malas nak bwat twitter ni . cuz , aku tak paham camne nak gune . Then , ade sorang CINA a.k.a Muhammad Hanis a.k.a Ah Long ni , baek hati sangat nak ajar aku camne nak gune twitter . So , that's why la aku buat . Btw , thnxx ya CINA cuz tolong ajar . Nanti aku belanje ko ice-cream . lol . haha . ni link twitter aku . Follow la ek kalau korang sudii . k la , aku nak g bace novel ni . bubye . Assalamualaikum :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »