#InspiritB2utyKissMe
grrrr , --'
Monday, 21 November 2011 , 5:09 pm , 0 kawaikochan
لسلام عليكم I ,


camne nak bwat blogskin ni weih ? daripada semalam aku bwat , satu ape un tak jady . sediiiiih btoii ! TT_TT . Aku tak reti nak bwat part sidebar dye . Part body dye sume aku retii . hah !! dah lah , give up ah .


Macam yg korang sume tgk , blog aku dah change appear rite ? cantek tak ? //anggukangguk . trimas trimas , aku tahu cantek . tak yah pujipuji . lol , sengal . Letih tahu tak aku mengedit . eh , mengedit tu tak de lah letih sangat . but , bleh d'kire letih lah jugak , cuz blogskin ni bnyk bwat  hal . hehe . but , yg pling letih , nak cari blogskin . perh , sumpah letihh gileee . daripada semalam aku cari , hari ni baru jumpe . cun kan blogskin yg aku pakai skrg ni ? yea , memang cun . Pandai Izzat ELFish bwat :)


Aku mohon jalan 3 and jalan 4 . Aku harap dapat jalan 4 . cuz , aku memang t'ingin nak masuk kat situu . okey bye , aku nak g layan M-Countdown . Assalamualaikum :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »