#InspiritB2utyKissMe
Last day :(
Friday, 18 November 2011 , 8:19 pm , 0 kawaikochan
لسلام عليكم I ,


uwaaaaaaaa , today last day at school TT_TT . sedeyh tahu tak . tak dapat jumpe kengkawan , tak dapat jumpe cikgucikgu dah and yg paling sedeyh tak dapat jumpe dye dah . uwaaaaaaaaaaa TT_TT . ni nak menanges 365 hari 365 malam ni . haha , nonsense . okeyh . so , macam  yg korang sume tau , esok start cuti . next year aku dah tak akan sekolah kat SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR BARU BANGI lagy dah . aku akan sekolah dekat SEKOLAH MANE YANG AKU DAPAT LAH . HAHA . 


hey , semalam result UPSR kluar . korang nak tau tak aku dapat berapa A ? 4A je wei , sedihnyeee . nak menanges aku rase . DYE dapat 3A 1B 1C . hmmm , oke lah tu . congraz awak :) . okeyh , aku sbenarnye jelly gler dengan bebudak yg dapat 5A tu . --' . jelly glergler tahap cipan punyecapan . pape un , congraz la ek tuk bebudak yg dapat 5A :)


okeyh , aku tak tahu nak post ape lagy . cukup la stakat ni . esok aku g pahang . nk g antar atuk n nenek aku . nak ikot ? tak bleh . haha , :D . okeyh , bubye . assalamualaikum :)


Family angkat aku , 7 orang 5A , 3 orang 4B . hmm , terreee jugak kan family aku ni . haha . oke , aku perasan :)
wei , korang mesti tahu kan 2PM ade bwat concert nanti . 25 Nov . belanje lah aku satu tiket VVIP , kalau tak leh VVIP un x pe lah . Tiket biase un tak pe lah , asalkan ade tiket :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »