#InspiritB2utyKissMe
Tuesday, 22 November 2011 , 10:57 pm , 0 kawaikochan
لسلام عليكم I ,


yes , finally . done editing blog Fatin UK and Sara Rodzi . Nak tengok tak ? nak ? oke .


                                              click gambar untuk gemok :D


tu blog Fatin UK . click gambar kalau nk pergy blog dye .


                                                   click gambar untuk gemok :D


ni plak blog Sara Rodzi . Same jugak macam tady , click gambar kalau nk pergy blog dye .


Tady aku ade dapat satu cite lawak daripada Sara Rodzi . Memang lawak . Gelak sampai tak hengat dunia aku , kidding . But , serious la . memang lawak . sian girl tu yekk . Tak dapat masuk jarum ye , alolo . POOR YOU :D 


Eh , korang tgk bola tak semalam ? YESSS , Malaysia menang . Alhamdulillah . Proud to be a malaysian girl :)


Tady aku chat dengan Zakhil Fitri . woot , syokk gile chat ngan dye . sporting je dye . haha . time tgh chat tu , tetibe je dye cakap ' nak bagy pantun boleh ? ' aku un cakap lah boleh . so , ni lah pantun yg tak brape pantun dye bagy dekat aku :D


⊹ Dua tiga beli sparepat , pegy solat cepat

⊹ budakbudak main kotak kapale otak

⊹ Sepupu aku Eton , kau tak yah lah nak berpanton

⊹ Budakbudak mandi sungai , asal ko bingai ?

⊹ Tonton bunyi telefon angkat ton

⊹ Dua tiga kucing berlari , Selamat Hari ...


Yess , memang lawak . haha . okey , nak out . nak sleeping beauty plak ni . Assalamualaikum :)

Lagy tiga hari concert 2PM . tsktsk , nak pegyy TT_TT

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »