#InspiritB2utyKissMe
bengang bengang -'-
Wednesday, 14 December 2011 , 1:28 am , 0 kawaikochan
لسلام عليكم I ,


kyaaa ~ lame dah kan aku tak hupdate entry ? hmm , malas lah nak update . eh , i mean bukan malas . but , takde idea , :b

Aku baru habes bace fanfic Kak Nana . Aku bace fanfic yg Love More Than Hate tu , yg ade BOYFRIEND aku tu xD . bestt weii ! korang nak bace ? mesti lah nak kan ? here here . okeyy , click situ . but , Kak Nana tak bwat sampai habes lagy la . T^T . sadissnyeee , aku nak tau ape jady kat die org last skalii . 



wei , aku bengang . tak reti lah nak edit cbox . T^T . ishh , shoutmix ni pun satu . nak b'bayar bar plak , -'- . gedikk la hangg . --' . btw , sape yg rajen , tlg la ajr ceq edit cbox tu . Nanti ceq blanje makan KAYY EFF SII .


woahh , ape lagy nak post ek ? ceq ngah bosan sbenarnye ni . Nak tido , mate ni tak nak t'tutp plak . Nak layan anime , takde mood . Nak layan drama korea un , takde mood . hmm , dah lah . ceq stop sampai sini dulu . ceq nak p bwat sumtink . Assalamualaikum . nitenite . ooops , sorry silap . morningmorning xD . haha , kbye :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »