#InspiritB2utyKissMe
Day 1 : Your favourite Infinite member and why
Friday, 16 December 2011 , 5:28 pm , 0 kawaikochan
Annyeong , kyaa . k , tady aku ade cakap yg pasal challenge tu kan ? O , okey . aku nak bwat sekarang . btw , aku dah tukar pakai cbox . pergi rasmikan cepat :D

Your favourtie Infinite member and why




My favourite Infinite member is Kim Myungsoo / L .

omo , nak tau kenape aku minat dye ?

REASON :

Dia comel , Dia hensem , Dia cute , Dia handsome , Dia pandai menari , Dia pandai menyanyi and etc la xD
haha , ape lagy ek sebab ? aku pun tak tau . hoho , kalau korang nak tahu . Dulu , aku tak minat L . Setiap kali kawan aku cakap pasal L , aku mesti buat tak tahu . haha , tapy tu dulu . Sekarang lain . Pantang dengar nama L . Terus nak join dye org . hoho . Aku start minat L bile aku bace fanfic Kak Nana . Fanfic yg title dye Love More Than Hate tu . OMO ! handsome giloss L kat dalam cover tu . mwehehe . btw , aii love to call him MyungMyung and MyAffin . But , aii prefer to call him MyAffin . Oh btw , don't ask me why aii love to call him ' MyAffin ' :)

So , the conclusion , my favourite infinite member is  Kim Myungsoo a.k.a MyAffin ❤ 
saranghae oppa ! :)

okeyy bye . Challenge yang kedua , esok pulak aku buat . Annyeong , Assalamualaikum :)

                                         

                                                                                     
                                                                                                                                      Credit ; Kak Zatiee


Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »