#InspiritB2utyKissMe
Day 8 : An Infinite member you want to go shopping with
Friday, 23 December 2011 , 9:32 pm , 0 kawaikochan
Assalamualaikum , Annyeong . hihi , sekarang ni aku nak buat challenge yang ke lapan pulak . O , jom start :d

                                          An Infinite member you want to go shopping with :

korang rase sape ? sape betul aku bagi RM5 . sape ? Myungsoo ? jyeah , pandai laa korang . Duit tu , nanti aku bagi kayy :b

okayy , macam yang korang tau . Dengan sape aku nak pergi shopping . yeahh , dengan MyungMyung aku ! kyaaa ! aku nak gilerr pergi shopping dengan dyee ! kalau boleh kan best . hoho , T^T

heeeee , okayy lah bye . Insyaallah esok kalau aku tak busy , aku buat challenge yang ke sembilan :)


aaaaaa , comel nyeeee ! nak pergi shopping dengann dyeeee ! :D

                                         kyaaa ~ Myungsoo hensem !! :D

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »