#InspiritB2utyKissMe
kyaaa ~
Thursday, 15 December 2011 , 11:31 pm , 0 kawaikochan

Omo , handsomenye my HUSBAND !
O , ignore la title post aku ni . Merepek je xD . Annyeong guys . ape aku nak post ek ? hoho , korang mesti pelik kan dengan aku . yela , nak bwat entry . but , tak tau nak post ape . haha , hoho , hihi , hehe , huhu . ( MERENG UNTUK SEKETIKA KERANA TERLALU BOSAN ) 


ouhh , mereng aku dah hilang , LOL xD . haha . weii ! korang tau tak yang makcik aku nak pergi korea tahun depan ! omo omo omo ! btw , korang rase aku dapat pergi ke tak ? T^T




























Mak aku : abang , krismas ni kite nak g mane ?
Ayah aku : Tak tau lagy .
aku : Pergi Korea . ( Dengan selamba nye aku jawab , sambel mengunyah makanan dalam mulut xD )
Mak aku : Hah ni , alang nak g Korea nanti , nak ikut tak ?
Aku : *tersedak* omo omo omo ! betol ke ? kyaaa ~ nak nak !
Mak aku : okeyy .
Kyaaa ~ aku tak sabar gile nak pegy . Aku pergi bulan 6 . O , bulan aku laher . hoho . adoii , serious la , aku tak sabar gile nak pergi ni !! oh , btw . mak aku cakap , paleng lame makcik aku g sane , seminggu . paleng sekejap , 4 hari  . ouhh , aku harap lah seminggu !! AMIN :D

haha , okeyy bye . aku nak bace fanfic ni , plus berangan :O

P/S : asal aku rase entry aku ni macam , hmm macam , macam menunjuk . hah , lebeh kurang camtu la . Aku un tak tau nak panggel ape . k . btw , ni aku saje je nak share okey . jgn pikir laen laen :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »