#InspiritB2utyKissMe
:O
Wednesday, 14 December 2011 , 11:28 pm , 0 kawaikochan



:O , hensem
:O , letih nye plus pening kepale and lapar . nak makan . but , tak tau nak makan ape . nak makan maggi , tak boleh . sebab , semalam baru je makan . T^T . ouhh , aku baru habes edit blog kawan aku . click here and here kalau nak tgk blog dye org .

:O , semalam aku terlebeh rajin . nak tau kenape aku cakap aku terlebeh rajen semalam ? Aku pergi blog Kak Nana . Then , aku bace semua entry die . eh , no no . I mean , tak semua . separuh je la . lepas dah habes satu entry tu , aku bace entry laen plak . Habes entry tu , aku bace entry laen plak . O: , tak ke rajin tu ? xD

:O , sekarang aku dah jatuh chenta dengan lagu lies - bigbang and lagu message - myname . O: , best gile wei . hoho , okeyy bye . aku nak peegi bace fanfic , assalamualaikum , annyeong :)

:O :O :O :O :O :O :O 

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »