#InspiritB2utyKissMe
Bile homework aku nak siap ni ? --'
Saturday, 28 January 2012 , 8:45 pm , 0 kawaikochan

                   still not good dalam buat gambar gif . hoho T_T

Annyeong , Assalamualaikum .

pftt --' . Bile homework aku nak siap ni ? Malas betul nak buat . Sekolah dah nak start dah , tapi homework belum siap . ish ish ish , ape lah alis ni . horhor . Btw , blog aku sekarang ni dah berwajah baru . uuuuu , lawoo tak ? okayy , aku tau lawaa . Tak payah puji puji , *perasan kejap* . HAHA . Kidding je la . Mane ade lawaa , hitam gitu . tsktsk T^T . Korang tau tak kenape aku buat blog aku colour hitam gini ? Sebab pasal header . kayy , korang mesti tak faham kan ? horhor .

Aku buat blog aku colour hitam gini , sebab aku nak pakai header gif . Aku tak reti nak transparentkan gambar gif . So , aku pun buat lah colour hitam . Sebab tu la . oh btw , kalau korang tau macam mane nak transparentkan , buat la tutorial die kayy . hehe . actually semalam , kak Izyan ade bagi die punye tutor . But ... aku tak faham , tsktsk T_T .

Eh , korang tahu tak . Aku happy gilee babeng hari ni . Nak tau kenape ? Sebab , ayah aku belikan aku phone baru . Horhor , thanks abah . Ilapchuu . Korang nak tahu tak phone ape ? phone samsung . Horhor , mahal tuu . Ayah aku cakap , kalau hilang , ayah aku tak beli dah . 


Hey , esok hari Ahad kan ? aku takut . Nak tau tak kenape aku takut ? Sebab , esok keluar result . Eh , result ? horhor , korang mesti pelik kan . btw , aku tak tau lah nak panggil ape . So , aku panggil result aje lah . haha . btw , keluar result nak tau aku dapat tak masuk Sultan Sulaiman . Horhor , harap harap aku dapat lah . Amin :)

okayy lah sayang , nak out . nak pergi buat homework . Karang tak siap karang , naye jee aku kene marah kat sekolah nanti . kboii , assalamualaikum :)

                            Doakan aku dapat masuk SS . Amin :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »