#InspiritB2utyKissMe
First day ..
Thursday, 5 January 2012 , 8:58 am , 2 kawaikochan

                                                      KissMe ;)
Heyya there . Assalamualaikum . Annyeong .

First day in school . jyeah , macam yang korang tau . Semalam adelah hari persekolahan yg pertama untuk tahun 2012 xD . So , how's school ? okayy ? *ceh , sebok nak tanye org pulak* . School aku ? hmm , school aku okayy je .

Naaaaa , aku kelas 1km1 . Ustazah cakap , kalau nak kekal duduk kat kelas tu , kene lah amek B.Arab . T^T . So , aku kene lah amek B.arab . tsktsk . Aku dah lah tak terror arab . Aku ingat aku dah tak akan jumpe arab lagi dah . Rupenye jumpe balik . hadoii T^T .

Nahh , ape lagi yang aku nak cerita . hmm , rasenye sampai sini je kot . Cuz , aku nak pergi study . *rajin tak rajin tak?* //anggukangguk . haha kidding je la . Ni bukan kire rajin tak rajin . Hari ni aku ade exam arab . So , that's why la kene bace buku . okayylah . Bye-yeom . Assalamualaikum .

P/S : sorry sangat kalau entry kali ni pendek . Mianhe .

                          Doakan saya lulus exam arab tu nanti :)

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »