#InspiritB2utyKissMe
First entry ...
Sunday, 1 January 2012 , 10:39 pm , 0 kawaikochan

                                            Im a B2UTY :)

Annyeong , assalamualaikum .

jyeah , this my first entry for 2012 ! hoho , happy new year guys . So , as u know .. ceh , tetibe speaking . hehe :D . but , okay pe aku sepaking . boleh aku improve english aku . hehe . okayokay , macam yang korang tau . Blog aku dah berubah . ouh , okay tak ? okayy , aku tau buruk . Pergi gelak cepat . jkjk , haha .
Actually , aku ingat nak siapkan edit blog ni semalam . but , ade satu blogskin ni . haih !! --' . Sabor je lah aku . Bile preview , semua cantik je . Okayy je . But , bile publish . Hamekk kaww , tah bende yang jadi nye -..-

woahh , aku masuk REKO . Sedihnyeee T^T . hmm , takpelah . Ayah aku cakap , ' takpelah . nak buat macam mane . Takde rezeki . Sebenarnye masuk sekolah mane mane pun same je . yang penting diri kite tu , nak belajar ke tak nak . kalau masuk sekolah yang pandai pun , kalau kite tak nak belajar tak de gunenye '
jyeah , betul jugak cakap ayah aku tu :)

ouhh . btw , yang challenge about Infinite tu .. aku tak leh nak teruskan kowt . Mianhei . Ade sebab kenape aku tak leh teruskan . Nanti , bile cuti panjang lagy . Aku buat :3

wei , nanti mybe aku dah jarang update blog ni kowt . Cuz , ayah aku cakap . Hari sekolah , aku tak boleh maen computer . Kecuali , hari sabtu and ahad . uuuu . so , sebab tu la . Sedih ? tak sedih pun sebenarnye . But , tipu la kalau tak sedih langsung . Ade lah sikit sedih , hoho :)

hey hey , okayy la . aku nak out ni . Nak ajar girlfiee aku edit blog . Then , nak pergi bace fanfic pulakk . kboii . Annyeong . Assalamualaikum . Nitenite . ouhh btw , 2012 . Please be good to me :')

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »