#InspiritB2utyKissMe
macam mane aku nak cakap ni ? --'
Friday, 27 January 2012 , 5:07 pm , 0 kawaikochan

                                        Aku buat lagi :D

Aku tengah menangis sekarang ni :'( . percaya tak ? kfine , tak percaye sudah . pffftt --' . Teremo lah pulak ..

weii , macam mane aku nak cakap ni ? --' . Reko ? JESS ? Reko ? JESS ? arrrghhhhh !! Aku rela stay Reko kalau macam ni . kayy . Seriously aku cakap , aku terase bace entry kau . But , aku still tak sure betul ke entry tu kau dedicate kan untuk aku ke or untuk orang lain . 50-50 . But , kau nak tau tak kenape aku rase entry tu kau dedicate kan untuk aku ? sebab , kat dalam entry kau tu , ade perkataan relatives  . --' .

arrghh , sebenarnye dari time aku kat terengganu tu lagi aku dah fikir mesti akan jadi camni . fikir ape ? korang teka teka lah yee ... errgghhhh , seriously aku tak leh teruskan entry ni . sorry , kbye .

crying . crying . crying . crying :'(

banyak putih kan dalam entry ni ? hightlight kan kayy kalau nak bace :') 

Chocolate Indulgence
Hey, foreing people . Alis Karmila imnida. Sweetsourbitter 13. Kpopers. I'm not perfect but i am awesome the way i am. Feel free to follow me dear cutie :)

» Know me more » Meet my boyfiee » IlappChuu » HunnyBunny » Fairytales

Chocolate Strawberry

Chocolate Fudge
Template ; Anis Marcella .

Re-Designed ; Alis .

Cursor ; Izyan .

Image ; WeIt .




NEW »